Datums en prijzenBeschikbaarheid 2019:
Zaterdag 16 november
Zondag 17 november

Zaterdag 23 november
Zondag 24 november

Sinterklaas Weekend
vrijdag 29 november
zaterdag 30 november
zondag 01 december

Dinsdag 03 december
Woensdag 04 december
Donderdagdag 05 december
*andere datums kunnen alleen in overleg*

Op de bovengenoemde dagen zijn wij beschikbaar van 09:00 tot 21:00 uur. Mocht u ons op een bepaalde data en tijd willen reserveren? Neem dan contact op met de Sinterklaas Centrale door te mailen met sinterklaascentralejanse@gmail.com, dan kijken we meteen welke data en tijden er nog beschikbaar zijn. (Boekingen kunnen gedaan worden vanaf 01 oktober)

Huisbezoeken:
Prijs: vanaf € 60,- in de regio Gooi en Vechtstreek bezoeken buiten de regio brengen extra kosten met zich mee)
Totale Tijdsduur: 25 minuten.

Niets is zo leuk als het heerlijke avondje in huiselijke kring samen met de Echte Sinterklaas en zijn Pieten wordt gevierd. Sinterklaas brengt dolgraag een bezoek aan u en uw familie om het feest zo compleet mogelijk te maken. Sinterklaas en zijn Piet komen binnen en Sinterklaas neemt plaats op een gereedstaande stoel. Sinterklaas en Piet praten met alle aanwezige en de kinderen en uiteraard is er tijd voor zang en dans. De Muziekpiet (Indien geboekt en beschikbaar ) zal natuurlijk ook gaan spelen op zijn echte Spaanse gitaar

Bedrijfsbezoeken:
Prijs: vanaf € 200,-
Totale Tijdsduur: +/- 60 minuten.

De Echte Sinterklaas komt bij uw bedrijf op bezoek en neemt natuurlijk ook zijn 3 Pieten mee. Zij komen onder gezang binnen en Sinterklaas neemt de tijd om ieder kind persoonlijk te begroeten en een handje te geven. Hierna gaat hij op zijn klaargezette troon/stoel zitten. De Sint en zijn Pieten praten en zingen met de kinderen. Ieder kind mag natuurlijk bij Sinterklaas komen om zijn kleurplaat of tekening in te leveren en eventueel een geschenk en/of traktatie ophalen. Als ieder kind bij Sinterklaas is geweest worden tegelijkertijd de kadootjes uitgedeeld en opengemaakt. Daarna zingen we nog een paar sinterklaasliedjes en dan nemen Sinterklaas en Pieten alweer afscheid.

Tv, Foto,s en Reclame
Sinterklaas en zijn Pieten komen graag langs in uw tv-programma, tv-show, tv-reclame, radiostation of radioshow. Ook sieren Sint en Piet graag op de cover van uw magazine of productfoto's.

Winkelpromotie
Sint en Muziekpiet sieren graag in uw winkel. Zij ontvangen de klanten bij de ingang en trakteren de kinderen op een kleine traktatie.